Ефірна олія чайного дерева

49.00 грн.

Ефірна олія чайного дерева дуже популярне Аромотерапевтична засіб вже багато років, його легко можна зарахувати до засобів «швидкої допомоги» в домашній аптечці. Олія чайного дерева отримують з рослини malaleuca alternifolia, масло виробляють з листя і маленьких гілочок дерева за допомогою парової дистиляції.

Опис

Ефірна олія чайного дерева дуже популярне Аромотерапевтична засіб вже багато років, його легко можна зарахувати до засобів «швидкої допомоги» в домашній аптечці. Олія чайного дерева отримують з рослини malaleuca alternifolia, масло виробляють з листя і маленьких гілочок дерева за допомогою парової дистиляції. Листя чайного дерева мають голчастий вигляд, квіти жовтого або фіолетового кольору. Чайне Дерево росте в болотистих місцях Австралії, а також вирощується на плантаціях. В Європу воно було завезено в 1927 році, і швидко було визнано лікарською рослиною. Назва рослини викликає асоціації з чаєм і було дано командою капітана Кука, однак це не так, тому що колись відвар з листя цього дерева всього лише заміняв морякам справжній чай. Це був чайний напій зі схожими на чай властивостями.

Уже багато століть аборигени, корінні жителі Австралії, цінують різноманітні якості олії чайного дерева. Його застосовують як ліки, в основному для обробки ран. Нічого дивного в тому, що воно вважається маслом з найсильнішими антибактеріальними та противірусними властивостями, крім того, має протигрибкову дію. Успішно бореться з різними інфекційними процесами (горла, порожнини рота, дихальних шляхів, сечовивідних шляхів), можна використовувати при застуді і грипі. Ефірна олія чайного дерева захищає від тропічних хвороб, що було використано під час Другої світової війни. Солдати, що билися в тропіках, носили це масло в своїх аптечках. Ефірна олія чайного дерева підвищує імунітет.
Ефективно бореться із захворюваннями шкіри. Використовується для лікування корости, бородавок, межпальцевого і головного грибків і інших захворювань. Є допоміжним засобом при боротьбі зі змінами шкіри, викликаними грибком виду Candida albicans. Незамінне при опіках, допомагає загоєнню ран.
Ефірна олія чайного дерева є популярним складовим лікувального мила, дезодорантів, зубних паст, шампунів. Додатковим властивістю ефірного масла чайного дерева є надання заспокійливого впливу. Заспокоює стрес, пов’язаний з хірургічним втручанням, нівелює нервовий стрес, допомагає навіть при істериці. Можна також використовувати його в цілях позбавлення від паразитів, наприклад, бліх, вошей. Ефірна олія чайного дерева можна використовувати в сумішах з іншими маслами: сосновим, лавандовим, лимонним, маслами шавлії або герані.
Ефірна олія чайного дерева використовується для збагачення косметичних засобів, приготування масок для обличчя та волосся в домашніх умовах. Ефірна олія чайного дерева використовується для масажу, інгаляцій, ароматизації приміщень, для ванн, полоскання, спринцювання, інтимної гігієни, компресів, примочок, догляду за порожниною рота.

Ефірна олія чайного дерева застосовують при –
Вугрової висипки, свербінні
– Для догляду за волоссям, лупа, випадання волосся
– Грибкових ураженнях шкіри, бородавках, екземи, дерматити
Фурункули, гнійники, укуси комах
– Герпес, в тому числі герпес статевих органів
Простудні захворювання, інфекції дихальних шляхів, ангіни
– Рани, садна, розтягування, артрит
Запалення ясен, профілактика карієсу
Неприємний запах з рота
Запальні захворювання піхви
Грибкові ураження шкіри стоп


Виробник: ТМ Квіта, Україна
Склад: Ефірна олія чайного дерева
Спосіб застосування: Застосовувати по крапельно, згідно докладної інструкції, вкладеної в масло
Протипоказання: Застосовувати з обережністю дітям до 3-х років. індивідуальна непереносимість
Упаковка: Скляна баночка, темного кольору, в картонній коробці з докладною інструкцією. 5 мл
Термін зберігання: 12 місяців
Сертифікат: ТУ У 10.2-3199016991-001:2016

Додаткова інформація

Виробник

Термін зберігання

12 місяців

Пакування

5 ml