Ефірна олія кедра

42.00 грн.

Ефірна олія кедра отримано методом дистиляції з парою з деревини рослини. Ефірна олія кедра ароматичний адаптоген. Ефірна олія кедра – унікальне за своїми властивостями, відоме з часів стародавнього Єгипту, мало широке застосування. На сьогоднішній день ефірне масло кедра – неодмінний компонент парфумерних композицій.

Опис

Ефірна олія кедра отримано методом дистиляції з парою з деревини рослини. Ефірна олія кедра ароматичний адаптоген. Ефірна олія кедра – унікальне за своїми властивостями, відоме з часів стародавнього Єгипту, мало широке застосування. На сьогоднішній день ефірне масло кедра – неодмінний компонент парфумерних композицій. Ефірна олія кедра має бактерицидні, знезаражувальні властивості. Відомий той факт, що якщо поруч ростуть хоча б три кедра, то в цьому місці спокійно можна виробляти хірургічну операцію – настільки потужне антисептичну дію надають виділяються їм речовини, які, безсумнівно, знаходяться і в ефірному маслі кедра.

Медицина вже давно навчилася використовувати цілющі властивості кедра, в першу чергу, для лікування інфекційних і запальних захворювань органів дихання – бронхіти, тонзилітів, а також взагалі при будь-якій застуді, будь то вірусний грип або звичайний нежить. Крім того, ефірна олія кедра завдяки своїм протизапальним властивостям ефективно для зняття больових відчуттів при артриті і ревматизмі, при запальних процесах в сечостатевій системі, а також для регуляції роботи травного тракту.
Здатність кедрової олії до знезараження і зняттю запалень активно використовується при дерматологічних проблемах, таких як разлекзічние роздратування, висипання, вугрові висипи, гнійники, нариви та опіки, а також рани різного ступеня ураження.
Крім медицини, ефірну олію кедра давно взято на озброєння косметологами, які користуються все тими ж антисептичними і протизапальними його властивостями. Косметологи рекомендують використовувати ефірна олія кедра для жирної вугруватої шкіри, а також в цілому для поліпшення зовнішнього вигляду будь-якої шкіри, в тому числі старіючої. Стан жирного волосся, а також уражених лупою значно поліпшується, якщо застосовувати засоби догляду за ними, до складу яких входить ефірна олія кедра або Ви збагачуєте свої кошти даними маслом. Застосування ефірного масла кедра в боротьбі з целюлітом, також є дієвим і ефективним.
Не можна не сказати і про корисні властивості ефірного масла кедра в ароматерапії. Адже часто саме для цих цілей намагаються його купити. Ефірна олія кедра – це унікальне масло, яке дивним способом допомагає людям в стресових ситуаціях, тоді коли необхідно адаптуватися в нових, змінених умовах життя. Воно зігріває і знімає напругу, налаштовує на релаксацію, занурення в себе, а також значно збільшує працездатність, як розумову, так і фізичну.

Аромат ефірного масла кедра гармонізує нервову систему, стимулює систему кровообігу, значно підвищує імунітет.
Ефірна олія кедра використовується для збагачення косметичних засобів (шампунів, кремів), масажу, інгаляцій і ароматизації приміщень, ванн, сауна і лазня, компреси і примочки, розтирання при застуді, для спиртових настоянок.
Ефірна олія кедра застосовують –
– Проблемна шкіра, вугрі
– Екземи, псоріаз, нейродерміт, оперізуючий і рожевий лишай
– Імпетиго, алергічні дерматити, рани
– Випадання волосся, лупа
– Артрит, міозит, ревматизм, остеохондроз
– Астма, пневмонія
– Запальні процеси органів носоглотки і дихання
– Застійні процеси травного тракту
– Нервозність, депресія
– Для відлякування комах, молі


Виробник: ТМ Квіта, Україна
Склад: Ефірна олія кедра
Спосіб застосування: Застосовувати по крапельно, згідно докладної інструкції, вкладеної в масло
Протипоказання: індивідуальна непереносимість. Не застосовувати при нервовому виснаженні, вагітності. Аромат кедра не сумісний з прийомом алкоголю, викликає відразу до спиртного
Упаковка: Скляна баночка, темного кольору, в картонній коробці з докладною інструкцією. 5 мл
Термін зберігання: 12 місяців
Сертифікат: ТУ У 10.2-3199016991-001:2016

Додаткова інформація

Виробник

Термін зберігання

12 місяців

Пакування

5 ml